Het vakantiepark ‘De Blenck’

 

Vakantiepark De Blenck

Vakantiepark De Blenck ligt tegen het centrum van Callantsoog aan. Op loopafstand van de Noordzee en het dorpsplein. Het is een rustig park met 70 recreatiewoningen. Centraal op het bijna 4 hectare grote park ligt een speelweide met een aantal speeltoestellen.

Iedere recreatiewoning heeft zijn eigen parkeerplaats nabij de woning. Bij de hoofdingang van het park aan de Kruisweg te Callantsoog vindt u de vuilcontainers. Het afval wordt gescheiden verzamelt. Aan de zijde van de Noordzee kunt u het park middels een voetpad verlaten, u bevindt zich nu op de Abestederweg. Bij deze uitgang bevindt zich ook de recreatiewoning De Blenck 50. Het park biedt veel privacy en na 23.00 uur dient het rustig te zijn op het park. Bij de recreatiewoning De Blenck 50 hebt u geen last van autoverkeer en de woning is omgeven door een haag en een houten afscheiding waardoor kinderen veilig buiten kunnen spelen.

Op het speelveld dat centraal op het park ligt zijn degelijke speeltoestellen geplaatst, waar onder uw toezicht de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Buiten het park zijn dermate veel activiteiten dat u zich geen moment hoeft te vervelen.

Binnenkort zullen er foto’s aan deze pagina worden toegevoegd.